Fönsterputsning Falun

Välkommen till ASL Services!

Professionell städhjälp

Varmt välkomna ska ni vara till ASL Services när ni behöver hjälp med fönsterputsning! Till oss kan privatpersoner såväl som företag vända sig för att få professionell städhjälp. Vi erbjuder allt från fönsterputsning och trappstädning till byggstädning och kontorsstädning. Oavsett vilken tjänst det handlar om arbetar vi noggrant, effektivt och engagerat med målsättningen att alla våra kunder ska bli nöjda till 100 procent. Finns det några specifika önskemål och behov tar vi givetvis till oss dem och anpassar arbetet utifrån det.

Inom företaget har vi erfarenheten och kunskapen som krävs för att genomföra ett arbete av hög kvalitet och leverera goda resultat. Våra olika tjänster inkluderar olika städuppgifter, vi utgår från våra checklistor men är flexibla och anpassar städningen när det behövs. Med arbetet utgår vi från Falun men vi arbetar i hela dess omnejd.

Tveka inte på att kontakta oss när ni har frågor och funderingar, vi har en ambition att alltid hjälpa våra kunder på bästa sätt. Är ni intresserade av att erhålla vår hjälp eller få en kostnadsfri offert är ni välkomna att kontakta oss.

Fönsterputsning Falun

Städhjälp

Med vår städning finns vi här för alla, oavsett varför man behöver hjälp med städningen. Utifrån era behov genomför vi städningen på bästa sätt, ni väljer själva hur ofta ni vill ha vår hjälp.

Kunskap & erfarenhet

När det kommer till städning har vi både kunskap och erfarenhet, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder bästa tänkbara hjälp. Tack vare vår kunskap kan vi erbjuda ett ett brett utbud av kvalitativa tjänster.

Målsättning

ASL Services har en målsättning kring att samtliga kunder ska bli helt nöjda med arbetet såväl som resultatet. Vi vill även kunna nå ut till så många som möjligt, oavsett behov eller budget.

Vill ni veta mer?